Articole Populare

Atunci când prietenii i-au propus să urce în rucsac, el s-a bucurat foarte mult! Iată motivul!

Kevan Chandler de când se ține minte a avut un singur și mare vis: să călătorească prin toată Europa și să viziteze toate obiectivele istorice despre care a citit cu pasiune în cărțile de istorie. Un singur lucru îl împiedica să facă acest lucru…

Kevan s-a născut cu o boală foarte rară care l-a imobilizat, astfel încât el se poate deplasa doar cu un cărucior special, care și acela nu-i permite multă libertate de mișcare. Însă șase prieteni de-ai lui au făcut ca visul lui irealizabil să devină realitate.

Pentru aceasta cei șase tineri (Luke, Ben, Tom, Philip, Robbie și Jamison) au creat un rucsac special în care putea urca Kevan. Rucsacul cu Kevan este purtat asemenea unui rucsac simplu, pentru că Kevan cântărește foarte puțin. Acum el va putea vedea toată Europa!

În viitorul apropiat prietenii au în plan să fondeze o organizație non-profit care ar avea drept scop organizarea ”călătoriilor în rucsac” pentru persoanele cu dizabilități similare cu cea a lui Kevan. Noi salutăm întru-totul această inițiativă minunată și le dorim succes acestor tineri cu inimă mare în realizarea planului lui lor măreț!

Dacă ți-a plăcut această istorie, neapărat distribuie acest filmuleț rudelor și prietenilor tăi pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Dagbladet