Atunci când acești doi dansatori au ieșit în centru, toți și-au scos telefoanele și au început să-i filmeze. Nu ai voie să pierzi așa ceva!

Laureatul premiului Nobel Bernard Shaw cu ceva timp în urmă afirma că dansul este expresia verticală a unei dorințe orizontale.

Când privești cum eroii acestui video dansează, începi să te simți incomod, însă te liniștești deodată ce afli că cei doi, Daniel și Desira, în viața reală sunt soț și soție.

Daniel și Desira sunt campioni mondiali la bachata. Acest dans, care s-a născut în Republica Dominicană, s-a răspândit rapid în toată America Latină, iar de aici în toată lumea. Dansul este foarte pasional, un veritabil dans latin!

Atunci când Daniel și Desira au ieșit în centru, toți cei prezenți în sală și-au scos telefoanele pentru a înregistra performanța acestor dansatori de excepție. Și aceasta nu întâmplător, pentru că un asemenea dans vrei să-l admiri iar și iar!

Și tu cu siguranță vei dori să privești acest video de câteva ori, chiar dacă nu ești un mare amator al dansurilor. Este minunat atunci când oamenii își pot stăpâni și mișca atât de perfect corpul. Am frică să mă gândesc cât timp cei doi și-au dedicat dansului pentru a putea ajunge până la un asemenea grad de profesionalism. Nu întâmplător sunt campioni mondiali…

Dacă ți-a plăcut acest video, fă-i share prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Мир (World of Dance) Танцев

Add Comment