Atunci când acest preot a început să cânte, jurații erau să cadă din fotolii. Fapta preotului încă mult va fi discutată….

În prezent în Ucraina se desfășoară al 7-lea sezon al concursului ”Vocea Ucrainei”. Între participanți se găsesc persoane foarte curioase…

Astfel, unul din participanți este Alexandr Klimenko, care este preot. Iată ce el a afirmat în timpul interviului: ”Înainte de a urca pe scenă aveam frică că se vor întoarce cu fața la mine doi jurați. Aș fi vrut să se întoarcă doar unul, aceasta ar fi fost bine pentru mândria mea.” Cu toate acestea toți cei 4 jurați l-au vrut pe Alexandr în echipa lor!

Preotul atât de frumos a cântat piesa «Материнская любовь (Dragostea de mamă)» încă mentorul său nu și-a putut reține lacrimile!

Unii oamenii l-au întrebat pe preot de ce el s-a înscris la concurs. El a răspuns că nu are de gând astfel să agită lumea să vină la biserică, ci doar vrea să le reamintească oamenilor că există și o altă lume, o lume a sufletului. Preotul Alexandr Klimenko este însurat și are 3 copii, iar în prezent se pregătește să devină tătic pentru a patra oară.

Îți propunem în continuare să-ți delectezi inima ascultând această frumoasă piesă despre mamă în interpretarea unui preot.

Dacă și tu ai fost impresionat de această piesă, neapărat distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Голос країни

Add Comment