Atunci când această pisică a început să fete, câinele a făcut ceva inimaginabil!

În natură există multe animale care să dușmănesc în mod firesc. Ele se dușmănesc fie pentru că nu pot împărți un teritoriu, fie că se bat pentru o pradă. Însă în cazul câinilor și pisicilor nu există nici o explicație certă despre natura dușmăniei lor. Ai impresia că pisicile și câinii se urăsc între ei doar pentru că acest lucru le face plăcere. Pisicile disprețuiesc orice animal și devin nesuferite atunci când stăpânii acordă atenție câinelui în detrimentul lor, pe când câinii văd în pisici un soi de pradă care dacă nu este chiar bună la gust, cel puțin e plăcut să alergi după ea!

Însă totul se schimbă atunci când în această ecuație apar puii de pisică sau de câine. Pe Internet deja circulă o groază de video-uri în care pisicile adoptă căței, iar în acest video vei putea vedea un câine care se comportă față de motănașii fătați ca față de puii proprii!

Privind acest video ai impresia că pisicuțele sunt ale câinelui. Doar privește câtă dragoste și afecțiune manifestă câinele față de puii fătați! Curios, pisica va fi la fel față de cățeii câinelui?

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: We1Charity

Add Comment