Atunci când a acceptat să meargă la o sesiune foto, nici prin gând nu i-a trecut ceea ce-i pregătise logodnicul…

Christina McGinniss și Brian Green sunt perechea ideală! Sunt pur și simplu îndrăgostiți lulea unul de altul. Mulți visează la o asemenea poveste de dragoste… Dar în calea lor a apărut o piedică care i-a reținut din drumul spre o fericire comună.

Perechea a anunțat logodna în 2013. Cei doi își plănuiau minuțios ziua în care urmau să-și unească destinele, dar întâmpinau probleme mari financiare.

”Cu timpul, deja nu mai vedeam de ce ar fi nevoie organizarea unei nunți și nu mai simțeam acele emoții, cândva atât de plăcute” – povestește Brian. ”La urma urmei, este doar o ceremonie, iar cea mai importantă parte vine abia după – conviețuirea. De aceea, am decis să ne concentrăm mai mult pe ideea de căsătorie.”

Fiind dezamăgit, tânărul a decis să refuze formalitățile tradiționale ale unei nunți obișnuite și să organizeze un mic eveniment romantic pentru iubita lui.

Brian a invitat-o pe Christina să participe la ”o ședință foto cu tematica nunții” în centrul comercial local. Dar când aceasta a sosit la întâlnire, o aștepta o surpriză plăcută… Inima îți va sări din piept. Christina nu se aștepta la așa ceva. A fost extraordinar!

Când tatăl ei a anunțat-o pe Christina că în acea zi urmează să se căsătorească, tânăra a rămas perplexă. Nu și-a putut crede ochilor până în ultimul moment. Brian reușise să transforme ziua căsătoriei lor în cea mai fericită zi din viața Christinei și fără prea mari cheltuieli.

Iubirea nu cunoaște limite. Ceea ce a făcut acest tânăr dovedește asta! Prețuiți-vă iubiții și bucurați-i cât mai des cu astfel de surprize neașteptate.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: YouTube

Add Comment