Articole Populare

Ascultă acest cântec al tinerei lupoaice! Uimitor!

În rândul raselor de câinii, câinii husky ocupă un loc cu totul aparte. În primul rând acești câini sunt foarte inteligenți, poate cei mai inteligenți dintre toți. Concurență sunt în stare să le facă doar ciobăneștii germani. În al doilea rând, husky nu pot lătra. Exact! Acești câini nu sunt în stare să latre!

Unii se pot întreba de ce aceasta se întâmplă. Oamenii de știință explică această curiozitate prin faptul că husky au fost lupi care au fost domestici foarte recent, de aceea ei încă nu posedă abilitatea de a lătra specifică oricărui câine. La fel ca și lupii, atunci când husky au ceva de ”spus” ei urlă și acest urlet este mult mai complex decât lătratul câinilor, pentru că în el poți auzi un mesaj mai bogat.

Iar în acest video vei putea auzi un urlet clasic al unei cățele husky, care seamănă a fi mai degrabă un cântec de jale, dacă nu chiar o doină! Te invităm să încerci să descifrezi mesajul acestui cântec. Cum crezi, ce spune acestă ”lupoaică”-husky? Nu cumva recită balada Miorița? Sau poate ceva din repertoriul Irinei Loghin? 🙂 Scrie-ne în comentarii.

Dacă ți-a plăcut aces video drăguț, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: FireSalamander