Așa va arata prima mașină zburătoare. E mai ieftină decât un avion, dar mai scumpă decât o mașină simplă!

Zborurile cu propria mașină țin încă de domeniul fantasticului, însă trebuie să recunoaștem că acest ”fantastic” este inevitabil. De ce? Răspunsul este simplu: Încă câteva secole în urmă zborurile în sine păreau lucruri incredibile, iar istoriile despre zbor puteau impresiona doar copiii sugari. Însă timpul trecea și intelectul uman afla tot mai mult despre zbor, astfel încât într-un final a putut avea loc primul zbor cu un balon cu gaz ușor, iar după aceasta, la începutul secolului 20, a avut loc primul zbor autentic cu un avion veritabil.

Știind aceste lucruri, nu mai este o problemă să credem că în curând zborurile cu propria mașină vor deveni o realitate ordinară. E doar o problemă de timp!

De fapt, primul model de automobil zburător deja a fost proiectat în întregime, iar proiectul așteaptă finanțare. Mașina zburătoarea va putea atinge viteza de 322 km/h și va putea zbura fără întrerupere timp câteva ore. Distanța maximă pe care o poate parcurge dintr-o dată este de 800 de km. Creatorii ei spun că va fi nevoie de doar 5 ore pentru a învăța să zbori cu mașina zburătoare! Uimitor, nu-i așa?

Dacă vrei ca acest proiect să se realizeze cât mai repede, atunci neapărat distribuie acest video prietenilor tăi pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: PROGRESS

Add Comment