Articole Populare

Așa ceva este posibil doar în Rusia! Un fotbal fantastic în stil rusesc!

Rusia nu este o țară cu un fotbal puternic, deși acolo fotbal se joacă mult. De fapt, rușii adoră să facă glume pe seama echipelor sale de fotbal. Aceste glume sunt ca o mică alinare atunci când naționala lor se face din nou de râs la un campionat de fotbal.

E drept, umorul rușilor despre fotbal este mai puternic decât nivelul lor de joc. Aceasta este cumva în stil rusesc, să faci haz de necaz. Însă rușii nu se dau bătuți cu una cu două. Pentru că nu se pot impune în multe discipline sportive, acest popor inventează propriile sporturi. ”De ce să jucăm noi în jocul vostru și să pierdem, când puteți să jucați voi în jocurile noastre și să vă faceți voi de râs?” cam aceasta este logica rusească. În această ordine de idei rușii au inventat biatlonul cu tancul (tancurile sunt reale) și fotbalul cu excavatorul! Nu, aste deloc nu e glumă. Privește acest video pentru a te convinge!

Încearcă să nu râzi privind acest meci neobișnuit! Mașinile au rolul de jucători, iar excavatorul este portar! Așa ceva este posibil doar în Rusia!

Dacă ai vrea să vezi pe viu un asemenea meci, fă share acestui video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Узнал сам – расскажи другому