Articole Populare

Aparent, această tânără pur și simplu pozează cu câinele ei. Dar privește ce ține ea în mâini…

Mary-Beth Eslary și-a îmbrățișat și sărutat soțul (Erik Eslary) înainte ca acesta să plece la serviciu. Ea nu-și imaginase că aceasta era ultima declarație de dragoste, pe care i-a făcut soțului său. Mașina de serviciu a lui Erik a fost lovită de un șofer beat. Peste o oră locotenentul Eslary a decedat la spital, lăsând în urma sa o soție și 6 copii…

În timpul accidentului, alături de Erik se afla câinele lui — un ciobănesc german cu numele Black. Chiar dacă a avut traumatisme severe, câinele nu vroia să-și părăsească partenerul de muncă. Abia atunci când Mary-Beth a ajuns la locul accidentului, ea a reușit să-l convingă pe Black să se depărteze de Erik.

Este greu de imaginat prin ce au avut de trecut Mary-Beth și copiii ei. Black a suferit o operație complicată și s-a însănătoșit, evitând paralizia. Iar mai târziu Mary-Beth a decis să-și onoreze soțul și tatăl copiilor ei cu ajutorul lui Black și a fotografiilor, pe care vrem să ți le arătăm.

„Cândva, cu mult timp în urmă, m-am îndrăgostit de un polițist.”

„Dragostea lor era foarte puternică.”

„Am trăit. Am râs. Am iubit.”

„Într-o zi partenerul meu a fost nevoit să plece la ceruri.”

„Lumea a mai pierdut un erou.”

„Însă cândva noi ne vom revedea.”

„Iar până atunci el nu va lipsi din inimile noastre.”

„În amintirea soțului meu și a partenerului meu.”

Black încă este câine polițist, însă acum el are de îndeplinit o singură sarcină: să-i iubească și ocrotească pe Mary-Beth și copiii ei.

Eu cred că aceasta este ideea cea mai potrivită pentru onorarea memoriei unui ofițer, soț și tată. Distribuie acest articol prietenilor și cunoscuților tăi. Fie ca toată lumea să afle despre această istorie emoționantă.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Facebook