În anul 2017 vor fi puse în vânzare primele mașini zburătoare!

În sfârșit, s-a întâmplat și asta!

Compania AeroMobil are de gând să înceapă producția în serie a primelor automobile zburătoare. AeroMobil deja și-a deschis departamentul de producție în Slovacia și primele mașini zburătoare trebuie să apară în vânzare deja în acest an!

Viteza acestor aeromobile în aer ajunge până la 200 km pe oră și ele pot parcurge fără oprire 700 de km! Aeromobilul este echipat cu un motor simplu de 160 de cai putere care funcționează pe benzină AI-95, adică nu necesită un combustibil special. La sol mașina se poate deplasa cu până la 160 km la oră. Pentru a decola, aeromobilul are nevoie de pistă de minim 300 metri lungime, iar în calitate de pistă poate folosită un drum obișnuit sau un câmp.

Producătorii afirmă că prețul aeromobilului va constitui aproximativ 200.000 euro, un preț care este incomparabil mai mic decât prețul avioanelor personale. Pentru a conduce acest aeromobil șoferul-pilot va trebui să aibă permis de conducere obișnuit dar și licență de pilot. Însă producătorii afirmă că a pilota acest aeromobil este foarte simplu și nu necesită cunoștințe vaste. Sperăm că acest aeromobil va apărea în vânzare și în România.

Dacă și tu ai vrea un asemenea aeromobil, distribuie acest video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: AeroMobil

Add Comment