Articole Populare

Antrenoarea de dans credea că echipa ei repetă dansul. Dar când s-a întors să vadă mai bine ce se întâmplă….

Atunci  când un băiat este întrebat care este cea mai importantă zi în viața un bărbat, acesta poate răspunde foarte diferit. După ce se va scărpina după ceafă, el poate spune că aceasta e ziua în care și-a luat o mașină, ori ziua în care a câștigat la loterie, ori ziua când va mânca la McDonalds gratuit.

Însă la această întrebare cu totul altfel va răspunde o fată. Ea va răspunde pe nerăsuflate, fără să se mai gândească și fără a permite interlocutorului să-și ducă întrebarea până la capăt: desigur acea zi e ziua în care va fi cerută în căsătorie.

În calitate de antrenor de dans al echipei școlii, Courtney stătea puțin distrată la taifas cu o prietenă în timp ce echipa ei repeta dansul. Courtney are un prieten deja de 4 ani, însă acesta nu a dansat niciodată cu ea, pentru că chipurile, se rușina. Însă cât de mare a fost mirarea fetei după ce ea s-a întors cu fața spre echipa ei dans… Între aceste fete era și prietenul ei care dansa cu ele, și se pare că el i-a pregătit o surpriză specială pentru ea. Și aceasta nu este deloc o simplă surpriză… Vezi și tu finalul acestui video frumos.

Dacă și ție ți-a plăcut gestul băiatului, atunci fă share acestui video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Alan Stewart