Am rămas cu gura căscată când am aflat cum a fost creată această imagine. Este imposibil!

Când am văzut pentru prima dată această imagine, am crezut că a fost desenată cu creionul. Totuși, în momentul în care am aflat cum a fost creată în realitate, am rămas pur și simplu surprins de ea. Continuă să citești mai departe ca să afli istoria ei.

lion-resting

Autorul acestei imagini este Paul Smith, născut în anii 1920, diagnosticat cu paralizie cerebrală, care i-a afectat foarte mult funcțiile cognitive și motorii. Și, în consecință, îi era foarte greu să vorbească sau să se miște. În prezent, o astfel de patologie este corelată cu o viață scurtă și neproductivă. El niciodată n-a fost învățat să citească, deci era analfabet. Cu toate că totul i se părea imposibil, la vârsta de 16 ani a învățat să vorbească, iar la cea de 32, a reușit să facă ceva obișnuit pentru noi, însă nemaipomenit în domeniul științific pentru oamenii cu astfel de afecțiuni: a învățat să meargă. Acesta nu este sfârșitul povestirii. Există ceva foarte fascinant în personalitatea lui Paul.

Când a împlinit 11 ani, el a început să creeze picturi deosebite, utilizând în acest scop doar 10 caractere ale dactilografului. N-o să-ți vină să crezi când o să vizionezi acest video… Este într-adevăr ceva ce poate fi întâlnit doar o singură dată în viață. Excepțional!

 

Sursa: share20.nymeta.co

Autor text: Perfect Media

Add Comment