Articole Populare

Albinele roiesc în jurul acestui vânzător de stradă. Ghici: câte albine îl vor înțepa?!

Se zice că dacă nu ai fost mușcat în copilărie de albine, atunci nu vei avea noroc în viață. Însă indiferent de cum stau lucrurile, fapt este că acest insecte mușcă foarte dureros, iar dacă atacă în grup, atunci a fugi sau a te ascunde de ele nu este deloc ușor. În asemenea situații prisăcarii ghinioniști fug de obicei în beci (asta dacă prisaca este la țară).

Cu toate acestea în privința albinelor funcționează o legitate: dacă nu le provoci în vreun fel, atunci chiar dacă ai sta în centrul un roi de un milion de albine, roiul nu te va ataca. Albinele atacă doar atunci când cineva vrea să le ia miere legitimă, însă în restul cazurilor nu sunt deloc agresive. Chiar și atunci când vor să fure mierea altora!

Acest video a fost filmat în orașul Dongbei din China. În oraș există mulți oameni care gătesc dulciuri direct în stradă, de aceea din timp în timp aici apar și albinele. Însă ele nu vin să cumpere dulciurile delicioase făcute pe bază de miere, ci să se înfrupte gratuit cu ele. Fenomenal, dar deși în video putem vedea un roi întreg,  acestea nu atacă pe nimeni! Totuși acești cumpărători cu aripi i-au cam speriat pe cumpărătorii pe picioare.

Tu te-ai apropia să cumperi niște dulciuri? Spune-ne în comentarii.

Dacă ți-a plăcut acest video, arată-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Funny & Weird