Acești soți au decis să adopte tripleți. Iar ceea ce au aflat peste o săptămână este pur și simplu uimitor!

Sarah și Andy Justice s-au cunoscut la facultate și de atunci sunt nedespărțiți. După o perioadă lungă de prietenie, ei s-au căsătorit. Viața lor era întristată de un singur lucru — în timpul celor trei ani și jumătate de căsnicie ei n-au reușit să aibă copii.

2 (2)

Medicii le-au spus că Sarah poate rămâne însărcinată numai cu ajutorul fertilizării in vitro. Această procedură ar fi costat între 30 și 60.000 de dolari, iar probabilitatea că Sarah va rămâne gravidă era de doar 10%.

2,1

Familia a luat decizia să renunțe la fertilizarea in vitro și să recurgă la adopție. Sarah și Andy au găsit o femeie însărcinată, care nu avea de gând să-și crească copilul, ci să-l lase la orfelinat imediat după naștere. Cuplul a făcut o înțelegere de adopție cu ea. Cât de uimiți au fost Sarah și Andy, când, după ecografia gravidei, au aflat că ea va naște tocmai trei copii! O noutate uriașă.

2

Soții au decis că vor deveni părinții acestor copii. Astfel li se îndeplinea visul râvnit de atâta timp. Înainte nu aveau niciunul, iar acum vor avea tocmai trei — un băiețel și două fetițe.

4

Micuții s-au născut prematur, însă sănătatea lor nu a fost afectată. Băiețelul a primit numele Joel, iar fetițele — Hannah și Elizabeth.

5

Peste o săptămână Sarah și Andy au mai primit o veste neașteptată. Sarah a aflat că este însărcinată.

6

Peste două luni, când Sarah a fost examinată ecografic pentru determinarea sexul fătului, ea și-a sunat soțul: „Unul — băiețel.” „Unul?” — s-a mirat Andy. El obișnuia să glumească că vor avea gemeni. Gluma lui a devenit realitate. Acum în numeroasa familie s-au născut încă un băiețel și o fetiță — Andrew și Abigail.

7

Cuplul, care deja își pierduse speranța de a avea copii, acum aveau tocmai cinci!

8

Desigur, ei au acum o mare responsabilitate și multă muncă. Educarea a cinci copii nu este deloc ușoară (au nevoie de 40-50 de scutece pe zi). Sarah și Andy sunt mereu nedormiți, însă sunt și extrem de fericiți.

9

Iată ce poveste uimitoare au acești oameni. Ea demonstrează că niciodată nu trebuie să ne pierdem speranța și să renunțăm.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Facebook

Add Comment