Acești oameni obișnuiau să-și facă treaba sub casa lui. Însă răzbunarea nu s-a lăsat mult timp așteptată!

Oamenii care locuiesc în apropierea unui club de noapte niciodată nu sunt de invidiat. În primul rând acești oameni se confruntă cu zgomotul din mijlocul nopții creat de petrecăreții turmentați ieșiți la o țigară afară, care au prostul obicei de a urla sau cânta (în acest caz, cântatul lor este asemănător urlatului). În al doilea rând, oamenii care frecventează aceste localuri de multe ori sunt persoane foarte dubioase, de la care te poți aștepta la orice. Și în treilea rând, dacă coada la WC-ul din club este prea mare, petrecăreții vor folosi primul perete, gard, sau colț pe post de WC. Și chiar dacă coadă la WC nu există deloc, ei oricum vor face asta afară, fie din lenea de a merge în club, fie din plăcerea de a ”iriga” pereții.

Bărbatul care a făcut acest video locuiește la fel lângă un club, care funcționează 24 din 24, astfel încât pe peretele casei lui mereu cineva își face treaba.

Sătul de această porcărie, bărbatul a decis să se răzbune să pe acești oameni. Vezi ce dispozitiv el și-a instalat pe perete pentru a-și realiza planul malefic!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l tuturor prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: MansRaider

Add Comment