Acești frați din Canada și-au făcut o poză incredibilă. Doar privește!

Michel și Neil sunt doi frați din Canada. Ei duc o viață obișnuită în care rar au loc evenimente însemnate. Într-o zi de weekend, ca de obicei ei făceau o plimbare cu mașinile prin pădurea înzăpezită din apropierea orașului lor. Plimbarea cu mașina prin pădure este una din cele mai iubite distracții ale oamenilor din apropiere. Și asta pentru că pădurea dată este foarte sălbatică. Deși lângă în este situat un mare oraș, în pădure continuă să trăiască cerbi, vulpi, iepuri, lupi și chiar urși.

Și iată că fiind ei în mașină, dintr-o dată unul din frați a observat lângă drum ceva mișcându-se. Frații s-au oprit să vadă ce este aceea. După ce s-au apropiat, ei au rămas uluiți. La câțiva metri de drum, prin într-o capcană vânătorească, stătea un vultur de munte!

Pasărea părea epuizată, cu toate acestea arăta la fel de măreț. Desigur, frații nu s-au putut abține să nu-și facă și un selfie cu această pasăre uimitoare, care nu poate fi văzută des lângă localitatea lor. Acum frații sunt cunoscuți de toți locuitorii orașului. Doar ei au o fotografie cu această pasăre rară!

Dacă ți-a plăcut acest articol interesant, atunci neapărat fă-i share pe Facebook prietenilor tăi.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Michael Fletcher

Add Comment