Articole Populare

Acestor căței le este frică să înoate în bazin. Dar privește ce face mama lor!

Voi puteți înota? Nu vă este frică de apă? Există mulți oameni care suferă de aqua-fobie, adică de frica de a intra în apa unui lac sau a unei mări ori râu. Cu toate acestea, uneori această frică este naturală și nu este deloc condamnabilă. Se poate întâmpla așa ca omul să nu poată înota și să nu vrea să intre într-o apă adâncă, pentru că are frică să nu se înece. Într-adevăr, dacă nu știi a înota, este mai bine mai întâi să te înveți într-un loc nu prea adânc, abia după asta să te aventurezi în ape necunoscute.

Dar nu doar oamenii au frică de apă. Câinii sunt mai celebri în acest sens. Pe Internet există o sumedenie de video-uri în care câinii fac tot felul de trucuri doar pentru a nu fi băgați în apă de stăpânii lor. Dar aceasta nu se referă nicidecum la câinii din video-ul pe care ți-l propunem să-l privești.

Doar privește acești retrieveri aurii adorabili! La început ei privesc puțin suspect apa din bazin, dar mai apoi prin curaj și sar în ea! Și de ce ar trebuie să se teama dacă mama grijulie mereu este lângă ei și îi asigură?

Dacă ți-a plăcut acest video cu cățeluși drăguți, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Turbo Retrievers