Articole Populare

Această pisică a fost despărțită de pisoiașii săi… Dar ea a reușit să-i găsească chiar și în celălalt capăt al orașului!

Într-o zi lucrătorii unei clinici veterinare din Noua Zeelandă au găsit pe pragul clădirii niște pisoiași nou-născuți abandonați. Astfel de situații se mai întâmplă din când în când. Stăpânii pisicilor, care își măresc familia, de multe ori nu sunt pregătiți să aibă grijă de pisoiași. De aceea, îi abandonează pe lângă pereții adăposturilor pentru animale sau clinicilor veterinare. Îndeosebi de această metodă se folosesc proprietarii pisicilor de rasă, al căror animal de companie „s-a plimbat” pe afară și a născut pisoi-obișnuiți.

Așa că veterinarii nu au fost deloc uimiți de pisoii abandonați, ci pur și simplu i-au luat la clinică, unde puteau să-i îngrijească așa cum se cuvine.

Peste o jumătate de zi lângă clinică a apărut o pisică gri, care încerca pe orice cale să intre în clădire. Inițial toți au ignorat-o, însă pisica a demonstrat o insistență uimitoare și practic a luat clinica prin asalt.

A doua zi curiozitatea medicilor a învins instrucțiunile de lucru, pe care ei trebuie să le respecte și pisica din stradă a fost lăsată să intre în clinică. Cât de uimiți au fost, când pisica s-a dus imediat spre camera, în care erau ținuți pisoii abandonați mai devreme!

De fapt, aceasta era mama lor. Văzându-și micuții, ea îndată a început să-i hrănească. Cel mai interesant lucru este că nimeni nu a mai văzut această pisică în apropierea clinicii. Era clar că ea locuia în alt cartier și a venit la clinica veterinară căutându-și copilașii. Iar cum pisica a aflat că pisoii ei au fost părăsiți anume aici, rămâne să fie un mister.

Acum toată familia felină locuiește la clinică, iar angajații le caută activ niște stăpâni grijulii. Dacă ți-a plăcut istoria emoționantă despre reunirea acestei familii de pisici, distribui-o prietenilor tăi.

.

Autor text: Perfect Media