Articole Populare

Aceste 4 fete au pus o cameră de filmat în mașina lor. În scurt timp camera a înregistrat o…

Odată cu dezvoltarea și popularizarea tehnologiilor acestea au pătruns în fiecare domeniu al vieții noastre. Îți poți imagina viața fără telefon? Dat fără tabletă sau laptop? Tehnologiile au pătruns chiar și în automobile. E drept, ele uneori sunt foarte utile. De exemplu, GPS-ul. Ce faci dacă vrei să pornește într-o călători mai lungă și nu ai GPS? Ești aproape pierdut. Va trebui să pierzi o groază de timp pentru a te ghida cu harta de hârtie!

Însă nu toate tehnologiile care pot fi folosite în automobile sunt bune. Unele sunt chiar periculoase. De ce? Pentru că ele ne distrag de la drum, iar atunci când conducem este suficientă și o secundă de neatenție pentru că tragedia să se întâmple.

Așa s-a întâmplat și în acest video. Aceste fete, inclusiv șoferița care conducea, au început să danseze în fața camerei amplasate în automobil. O activitate mai iresponsabilă în timp ce conduci mașina e greu de imaginat. Noroc că acest video este unul educativ și tragedia nu s-a produs în realitate. Însă astfel de cazuri au avut loc în trecut și continuie să se aibă loc și în continuare.

Dacă vrei ca oamenii să fie mai responsabili atunci când conduc, fă așa ca toți prietenii tăi să vadă acest video plin de sens.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: SummerBreak