Acest video trezește pe oricine din beție. Privește ultimele momente din viața celor doi tineri înainte de dezastru…

Acest gen de video nu ar fi trebuit niciodată să fie filmat. Aici este înregistrată moartea a doi tineri englezi: Michael Owen (21) și Kyle Careford (20). Ei înșiși l-au filmat. Cât de dureros nu le-ar fi, familiile lor au decis să lase să ruleze filmulețul pe rețelele de socializare, ca să fie de învățătură pentru alții.

În 12 aprilie 2015 cei doi prieteni erau în aceeași mașină: Kyle era la volanul automobilului în timp ce Michael filma cu telefonul. În timp ce făceau glume unul pe seama celuilalt, Michael îi tot repeta lui Kyle să reducă viteza, dar în același timp să continue. „Facem 90, amice!” – acestea au fost ultimele cuvinte ale tatălui unei fetițe de 4 ani. Câteva minute mai târziu au trecut printr-un zid și s-au ciocnit frontal de pereții unei biserici.

Telefonul a continuat să înregistreze și după impact. După o scurtă tăcere, la fața locului, se auzeau voci întrebând: „Mă auzi? Mă auzi?”. Dar Michael și Kyle nu răspundeau. Ambii au decedat în timpul impactului. Ei nu doar conduceau cu viteză excesivă într-o zonă cu limita de 30 km/h , dar Kyle era și sub influența drogurilor și conducea fără permis. Astfel el nu a plătit pentru aceste infracțiuni cu o amendă sau detenție, ci chiar cu însăși viața sa.

Facebook/RIP Michael Owen Kyle Careford

Familiile băieților erau cu siguranță înnebunite de durere când au aflat ce li s-a întâmplat. După o analiză atentă a accidentului, au decis să publice această secvență ca un avertisment.

Eu nu înțeleg, într-adevăr, de ce au ales băieții să facă ceea ce au făcut. În același timp îi consider vinovați de deciziile luate în acea noapte” – a declarat Kate, mama lui Michael. „Dacă toate acestea ar opri pe cineva să facă aceeași greșeală, atunci nu în zadar a fost postat acest video. Eu am speranța că acest filmuleț va avea un impact asupra tinerilor și vor înțelege că distracția în momentul nepotrivit poate duce la consecințe grave”.

Facebook/RIP Michael Owen Kyle Careford

Fratele lui Kyle, Zac Hemming, a explicat motivele pentru care familiile tinerilor au fost de acord să fie făcute publice informațiile despre accident: „În ciuda suferinței, noi, cei din familiile băieților, sperăm și ne rugăm ca aceste detalii să fie auzite atât de cei tineri cât și de cei bătrâni, astfel încât nimeni să nu mai trăiască aceste momente de suferință legate de pierderea unei persoane dragi”.

Puteți urmări acest video aici, rugăm discreție:

Din păcate nu se mai poate schimba nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea groaznică noapte de aprilie, dar familiile tinerilor decedați merită susținerea noastră pentru curajul de care au dat dovadă. Fiindcă au fost în stare să privească dincolo de durerea lor și au lăsat pe alții să beneficieze din înțelepciunea acestui tragic incident care, din păcate, nu le va mai fi de folos celor doi tineri.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: www.hefty.co

Add Comment