Acest video îți va arăta o altă fața a polițiștilor. Cine ar fi crezut?

Datorită producțiilor cinematografice americane, publicul român cunoște la perfecție imaginea unui polițist american. El este hotărât, serios, intransigent și nu are timp de glume. Lui nu îi este frică să folosească pistolul, chiar și atunci când situația nu seamănă a fi critică. El poartă aproape mereu ochelari de soare pe ochi, pentru ca persoana care a fost oprită sau reținută să nu poată înțeleagă ceea ce are el în gând.

Desigur, aceasta este doar imaginea polițiștilor creată de filmele pe care le-am văzut și unii ar spune că ea nu neapărat coincide cu imaginea unui polițist real. Însă oamenii care au vizitat SUA ne asigură de contrariul: în cea mai mare parte polițiștii americani sunt exact așa cum apar în filme. Ei sunt mult mai violenți decât polițiștii din alte țări (de exemplu, cei din România) și de la ei poți lua ușor una sănătoasă după ceafă dacă calci pe bec. Dar populația de rând este mulțumită și afirmă că se simte cu adevărat protejată. La noi e altfel…

Însă în cest video vei putea vedea polițiștii americani într-o altă lumină. Sunt ei răi atunci când sunt nemijlocit la serviciu, dar când se află, de exemplu în ascensor, ei ce fac? Află în acest video răspunsul!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț, fă-i share pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Funny & Weird

Add Comment