Articole Populare

Acest video cu bufnițe amuzante te va face să te ”tăvălești” pe jos de râs!

Putem recunoaște cu mâna pe inimă că nu știm prea multe lucruri despre bufnițe, nu-i așa? De aceea ar fi bine să privești acest video cu scene din viața acestor păsări, care este unul foarte amuzant!

Pentru a afla despre felul de a fi al bufnițelor nu este necesar să privești filme documentare la BBC sau la Discovery și nici nu ai nevoie să fii abonat la canelele Youtube dedicate animalelor sălbatice. Aceasta poate fi foarte plictisitor și îți ia o groază de timp să afli tot ce te interesează. Iar pe noi nu ne pot interesa multe lucruri. Ceea ce vrem să știm se poate de redus la câteva întrebări: pot fi aceste păsări crescute în locuință? Sunt sociabile? Sunt amuzante? Răspunsul este de fiecare dată ”Da!” și acest video te va convinge de asta!

Dacă ești deja sătul de tot felul de filmulețe cu pisicuțe adorabile și cățeluși drăguți, atunci acest video îți va fi pe gust! Deși sunt animalele de companie rare, bufnițele sunt păsări foarte amuzante, chiar și atunci când par să fie serioase! Dar să nu întindem vorba, privește acest video și pregătește-te să râzi cu poftă!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț uimitor, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Salama Kabi