Articole Populare

Acest urs ucigaș a demonstrat o imensă compasiune față de un corb care se îneca în piscină!

Compasiunea și puterea de a empatiza cu aproapele este cea mai înaltă calitate umană, este ceea ce ne definește ca specie. Cu toate acestea, dau dovadă de compasiune nu doar oamenii, ci și animalele. Iar uneori așa se întâmplă, că acele animalele pe care le știm cele mai feroce, demonstrează față de o ființă de altă specie mai multă afecțiune decât ar demonstra pentru ea un om…

Acest caz a avut loc într-un zoo din Budapesta, Ungaria. În unul din spațiile rezervate pentru urșii bruni, care au o reputație foarte proastă din cauza că fiind în libertate îi atacă des pe oameni, vizitatorii au putut vedea cum un biet corb pătruns acolo a căzut în piscina pentru urși și se zbătea disperat în apă.

Ursul brun a observat pasărea și s-a îndreptat spre ea. Toți vizitatorii așteptau să se întâmplă unul și același lucru: ursul s-a coborât să ia pasărea și o mănânce. Însă totul a decurs cu totul altfel. După câteva tentative nereușite, ursul a scos pasărea pe uscat, după care nu a mai prezentat nici un interes pentru ea. Uimitor, dar ursul a scos pasărea din apă doar pentru a o salva!

Dacă ți-a plăcut cum a procedat acest urs, fă share acestui video pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  rumblestaff