Acest urangutan și-a luat pătura ca să facă cu ea ceva IMPOSIBIL! Află ce anume!

Cu siguranță, ai auzit multe istorii despre inteligența unor animale. Dar cât de inteligente ele sunt în realitate? Personal, am văzut multe clipuri cu animale domestice care făceau niște lucruri care cereau inteligență și spirit analitic. Însă scepticii spun că acestea sunt doar interpretări sau simple instincte. Cu siguranță am văzut cu toții pe acel husky care rostea după stăpânul său ”I love You”. Înțelege el cu adevărat ce spune de fapt sau pur și simplu repete sunetele care le aude?

Ce nu ar spune scepticii și indiferent care e treaba cu cazul câinelui care face declarații de dragoste, există un video care demonstrează că animalele chiar posedă inteligență. Și poate inteligența lor depășește inteligența unor oameni.

Acest urangutan dintr-un zoo din Thailanda se pare că e nemulțumit de condițiile în care trebuie să doarmă și să se odihnească. Însă el știe ce să facă, pentru că are o … pătură! Iar o pătură este un potențial hamac! Deci urangutanul ia pătura, o leagă de două bare și poftim! Hamacul e gata! Mai are cineva nevoie de dovezi că animalele sunt inteligente?

Dacă ți-a plăcut ce a făcut acest urangutan șmecher, atunci fă share acestui video pe Facebook și nu uita să-l trimiți prietenilor tăi sceptici.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Videos videos

Add Comment