Articole Populare

Acest tip de FURT este în creștere continuă. Află cum te poți feri de hoți!

Imaginează-ți pentru un minut că ești la un peco și îți alimentezi mașina. Nimic deosebit, nu-i așa? Este o activitate obișnuită pe care o facem aproape automat de fiecare dată. Însă, cu părere de rău, anume de acest ”automatism” aproape inconștient și au nevoie hoții. În timp ce tu ești afară și îți alimentezi mașina ori ești în oficiu ca să plătești nota, tu nu îți încui mașina și nu iei cu tine lucrurile de preț, deoarece crezi că ești foarte aproape de mașină și, respectiv, nu se poate întâmpla nimic rău.

Însă pentru acest tip nou de hoți aceasta nu este o problemă. Ba mai mult, ei  de asta și au nevoie pentru a te putea fura. În timp ce tu afară ești distras cu alimentarea automobilului, ei încet deschid ușa și iau ce găsesc în mașină. Un telefon, o geantă, sau portofelul… După care sar în mașina cu care au venit și o i-au la sănătoasa. Să-i prinzi pe acești hoți aproape este imposibil. Iată de ce acest tip de furt este în continuă creștere.

Însă există o metodă simplă de a te proteja de hoți. Când ieși din mașină chiar și pentru o secundă, trebuie pur și simplu să încui mașina. În așa condiții hoții nu au nici o șansă.

Dacă ai găsit util acest articol, atunci nu ezita să-l distribui pe Facebook. Prietenii tăi trebuie să cunoască acest pericol și modul în care se pot apăra.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Gabbee