Tăticul a fost lăsat singur acasă cu copilul său. Am râs cu poftă când am văzut ce fac aceștia!

Femeile de multe ori se plâng pe bărbați că aceștia deși sunt oamenii în toată firea, se comportă ca niște copii. Lucrurile par să fie anume așa, însă noi în asta nu vedem neapărat ceva rău. Din contra, atunci când un bărbat în mintea copiilor rămâne acasă cu copilul său, ei petrec timpul de minune!

Pe Internet poți vedea multe glume la adresa tăticilor care profită de faptul să soțiile lor sunt plecate de acasă. Astfel, deși soția i-a spus soțului să facă o activitate cu copilul lor în timp ce ea va lipsi, acesta fie s-a culcat, fie s-a așezat în fața televizorului, fie început să se joace în jocuri video, astfel încât copilul a rămas singur în grija sa.

Însă în acest video vei putea vedea un tătic diferit, care se atârnă serios față de rolul său de tată. Doar privește cât de frumos își petrece timpul această pereche! Cu siguranță acest copil va crește fericit și își va aminti cu drag de copilăria sa. Într-adevăr, câți tați își petrec timpul cu copiii lor atât de vesel? Neapărat arată acest video soțului tău!

Dacă ți-a plăcut ce fac acești doi, distribuie acest filmuleț pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: ArtisticDanceStudio1

Add Comment