Articole Populare

Acest tânăr a murit în fața părinților săi. Cauza decesului a fost această pată ciudată de pe gâtul său…

Julio Gonzalez (17 ani) din Mexic a început să se simtă rău în timp ce lua cina cu familia sa și brusc și-a pierdut cunoștința. Paramedicii de pe ambulanță au identificat cauza morții — un accident vascular cerebral. Toți erau nedumeriți. Nimeni nu înțelegea cum un băiat atât de tânăr și absolut sănătos putea astfel să moară?

Medicii le-au spus că totul s-a întâmplat după ce Julio s-a întâlnit cu Hichi, iubita sa: această femeie pasională deseori lăsa semne pe gâtul lui. Iată că și de această dată ea „l-a mușcat” în regiunea arterei carotide…

Medicii insistă asupra faptului că accidentul vascular cerebral a fost determinat anume de acest obicei: acea mușcătură a cauzat formarea unui tromb, care putea să migreze în creier pe parcursul următoarelor ore și să devină cauza loviturii fatale. Acum iubita lui Julio se ascunde de părinții lui cu inima zdrobită.

Apropo, acesta nu este primul caz, în care „mușcătura iubirii” a lăsat atât vânătăi neplăcute, cât și consecințe grave: în 2010, o femeie de 44 ani din Noua Zeelandă a trecut printr-o situație similară. Ea a fost paralizată parțial. Și iarăși medicii au spus că totul se datorează semnelor de pe gât.

Deci, data viitoare, înainte de a-ți „însemna” iubita sau iubitul, gândește-te la posibilele consecințe ale faptei tale. Totuși, ar trebui să avem în vedere și datele statistice: consecințele semnelor de pe gât sunt într-atât de rare, încât seamănă mai mult cu istoriile fantastice.

.

Autor text: Perfect Media