Articole Populare

Acest tânăr ducea o viață jalnică până în momentul în care a întâlnit-o pe ea! Vezi cum s-a schimbat soarta lor!

Viața ne dă suficiente ocazii de a ne întrista. Uneori ni se pare că tot universul se războiește contra noastră, într-atât de prost ne merge. Cu siguranță fiecare dintre noi a avut cel puțin un moment în viață în care lucrurile deși puteau să meargă foarte bine, au mers pe cel mai rău scenariu posibil! În așa momente îți aduci aminte de celebra lege a lui Murphy: ”Dacă ceva poate să meargă rău, atunci acel ceva va merge rău”. Nu sună deloc optimistic, dar este foarte real!

Dar la fel cum în timpul furtunii poți vedea uneori soarele în toată strălucirea lui, la fel este și cu oamenii în viața noastră. Nu de puține ori se întâmplă așa ca în momentul cel mai critic în care lucrurile nu mai pot fi salvate, apare de nicăieri un om care face ca lucrurile să revină la normal. În astfel de momente viața devine super de frumoasă!

Acesta și este mesajul acestui desene animat foarte pozitiv. Dacă furtuna vieții ne frânge, nu trebuie să disperăm și să ne retragem în interiorul nostru. Mai ales acum trebuie să ne deschidem inima spre frumos și spre oamenii care sunt gata să ne ajute dezinteresat!

Dacă ți-a plăcut acest filmuleț optimistic, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Latina.pe