Acest tânăr arată unei gorile pe telefonul său imagini cu alte gorile. Reacția primatului este uluitoare!

În acest video vei putea vedea ce înseamnă magia noilor tehnologii, care de-a dreptul vrăjesc doar oamenii, dar și animalele în egală măsură!

Unii oameni nu acceptă parcurile zoo și spun că acestea sunt inumane. Animalele au fost născute libere, de aceea ar trebui să trăiască în libertate și să interacționeze la fel de liber cu semenii săi. Noi acceptăm această poziție, dar trebuie să conștientizăm acel adevăr că multe animale sălbatice pe care le vedem la zoo nu au fost furate din natură, ci au fost salvate de acolo. Astfel, în multe parcuri moderne de animale poți vedea doar animale care nu ar fi supraviețuit de unele singure în libertate și care nici în prezent nu ar putea face acest lucru. În plus, în aceste parcuri artificiale ele se simt foarte bine, mai ales atunci când unii vizitatori de la arată fotografii la telefon!

Acest vizitator al parcului din Louisville a decis doar de dragul amuzamentului să arate unei gorile o fotografie la telefonul său. Însă gorilei atât de mult i-a plăcut să privească imagini, încât ea s-a așezat comod și a început să privească liniștit tot ceea ce îi arăta tânărul. Uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Paul Ross

Add Comment