Acest însoțitor de bord știe cum să-i facă pe pasageri să râdă. Tot avionul se ținea de burtă!

Chiar dacă zbori zilnic cu avionul, starea de nervozitate oricum rămâne cu tine deși încerci să-ți găsești o ocupație sau să te gândești la ceva. Și asta pentru că gândul că te afli la câțiva kilometru înălțime și că în caz de accident șansa de a supraviețui este foarte mică, nu te poate părăsi de-a lungul zborului. Iar dacă ai uitat pe un timp și totuși te-ai relaxat, chiar și o mică turbulență îți poate aduce aminte că ești simplu muritor, expus la toate pericolele posibile.

Anume pentru asta și există steward-ul, membru al personalului avionului. Misiunea lui nu este deloc simplă, pentru că el trebuie să aibă grijă ca toți pasagerii să-și păstreze calmul pe durata zborului.

Acest steward se pare că este un geniu al meseriei sale. El știe că nu există o modalitate mai bună de a-i face pe oameni cuminți și docili decât prin distracție. Iar la asta el se pricepe de minune. În timpul instructajului din timpul zborului, pasagerii râdeau cu poftă de abilitatea steward-ului de a comunica informația utilă într-o manieră foarte amuzantă. Jos pălăria, maestre!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat arată-l prietenilor și rudelor tale de pe Facebook, mai ales celor din ei care zboară des cu avionul.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Bryan Cuerrier

Add Comment