Articole Populare

Acest brav soldat și-a aruncat arma și acum intră în râu. Când vei înțelege de ce…

După ce acest soldat a fost încercuit de teroriști în Irak și a rămas în viață, el a hotărât că trebuie să primească botezul creștin. În provincia Rawah Anbar din Irak, soldații sunt nevoiți să deschidă focul aproape în fiecare zi. Zona este foarte nesigură. Uneori soldații își pierd viața în urma confruntărilor cu teroriștii. Însă video-ul de mai jos nu este despre aceasta. În acest video, acest soldat a decis să se boteze și să-și dăruiască viața lui Hristos.

Pentru aceasta el a ales o zi cu ceață și cu cer cât mai înnorat, ca să fie cât mai puțin vizibil și supus pericolului. Asta pentru că în timpul botezului, nu doar el, ci și cei care îl botează sunt neînarmați, iar zona este foarte nesigură și lupta poate porni în orice clipă. Soldatul împreună cu doi tovarăși se apropie de apele Eufratului, calcă în apă, și într-un final, botezul s-a săvârșit!

Acum soldatul este creștin și are obligații morale pentru tot restul vieții. Tu ce crezi despre acest soldat care și-a dedicat viața lui Hristos? Ai mai văzut sau auzit ceva similar în viața ta? Dacă da, atunci spune-ne în comentarii.

Dacă ți-a plăcut acest video neobișnuit, atunci fă un share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Stephen Stromberg