Acest râs nu poate înțelege de ce pisica este atât de neprietenoasă cu el!

Ai avut vreodată ocazia să vezi râși pe viu? Poate nu știai, dar aceste feline sunt unicele feline sălbatice care locuiesc pe teritoriul țării noastre. Deși în prezent în România există doar 1500 de râși (și numărul lor scade necontenit) anume populația românească de râși este cea mai numeroasă populație de râși din Europa. Este îmbucurător faptul că statul român în ultimii ani încearcă să ia măsuri pentru a preveni dispariția acestor feline, însă până va realiza statul ceva îți propunem să privești video-ul de mai jos.

Acest filmuleț a fost făcut într-o dimineață de iarnă. La ușa unei case de munte a venit un pui de râs, care se pare că a fost atras de mirosurile dejunului matinal. El s-a apropiat de ușa transparentă iar aici a fost întâmpinat de pisica stăpânilor casei, care nu se știe din ce motiv a început să amenințe oaspetele nepoftit! Nu avem de unde ști dacă comportamentul agresiv al pisicii era determinat de frica de puiul de râs (care nu manifesta nici o intenție de violență) sau pur și simplu de faptul că cineva a călcat pe teritoriul ei legitim. În orice caz, este amuzant să urmărim reacția pisicii!

Dacă și există cineva care se va bucura de dispariția râșilor din România, judecând după acest filmuleț, acestea vor fi cu siguranță pisicile!

Nu uita să distribui prietenilor tăi acest video haios!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Joern Rohde

Add Comment