Articole Populare

Acest papagal o enervează pe pisică la maxim! Vezi cât timp va dura răbdarea pisicii!

Abilitatea de a scoate pe cineva din sărite este o adevărată artă. Trebuie să ai un veritabil talent și capacitate în acest sens. Însă bărbații căsătoriți afirmă că ei știu pe cineva care este în stare să-i enerveze în doar câteva minute! De sigur, aceasta este mama soției, un personaj mitologic în stare să-l scoată din fire pe ginere cât ai zice pește! Doar dragostea pentru soție îl va face pe bărbat să-și reție emoțiile și să nu apuce în mână un obiect greu…

Dar și animalele posedă măiestria de a enerva pe cineva, mai ales atunci când ele se plictisesc. De obicei acestea sunt pisicile, care atunci când nu vreo distracție încep să-și zgârie stăpânii și să facă alte chestii nesuferite. Însă pentru pisica din acest video se pare că s-a găsit un ac de cojoc.

În video poți vedea o pisică care vrea să adoarmă, însă încearcă să faci asta când la ureche în mod intenționat îți ciripește un papagal nătăfleț. Mai mult ca atât, obrăznicia papagalului este atât de mare încât acesta ciupește pisica de urechi, coadă și labe! Nu se știe care a fost soarta ulterioară a papagalului, dar vrem să credem că din el au rămas nu doar penele.

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, nu ezita să-l publici pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Мурочка Кошечкина