Acest muncitor a fost surprins în timp ce dansa la locul de muncă de parcă era pe ringul de dans!

Nu are nici o importanță ce serviciu ai, pentru că cu toții avem nevoie periodic să ne relaxăm în timpul muncii. Pentru unii asta înseamnă o ceașcă de ceai sau cafea, iar pentru alții o glumă spusă colegilor. Fiecare are metodele sale să se destindă.

Deși aceste lucruri par triviale, în realitate este foarte important ca pe durata zilei de muncă să ne simțim relaxați și să avem o dispoziție bună. Și tu știi asta la fel de bine, pentru că un muncitor fericit este un muncitor productiv! Iar reieșind din ce face acest muncitor în timpul muncii, se pare că el este extra-productiv!

Acest bărbat se numește Tony Restivo. El are 43 de ani și se ocupă cu executarea lucrărilor de interior împreună cu echipa sa de muncitori. Tony știe cum printr-o metodă simplă să rămână bine-dispus de-a lungul zile nu doar el, ci și echipa sa. Cum? Prin dans! Și el se pricepe la aceasta foarte bine! Privește ce mișcări posedă el! Se pare că în cazul că va lăsa domeniul construcțiilor, el își va putea găsi cu ușurință un post de muncă în calitate de dansator! Dar tu dansezi la locul de muncă?

Dacă îți place ce face acest bărbat, distribuie acest video prietenilor!

 

Autor text: Perfect Media

Sursă: metaspoon.com

Add Comment