Acest măgăruș este atât de fericit că a fost salvat, încât a început să râdă asemenea unui om!

Inundațiile sunt niște fenomene naturale care au loc aproape în toate țările lumii cu gravitate diferită. Îndeosebi sunt afectate zonele de litoral și din apropierea râurilor, unde apele deseori cauzează pierderi materiale și umane. Și chiar dacă omenirea se află la un nivel tehnologic foarte înaintat, totuși natura este o forță pe care încă nu o putem stăpâni deplin, astfel încât uneori suntem nevoiți să tolerăm fenomenele ei dăunătoare.

Ca și oamenii, animalele în timpul inundațiile la fel sunt afectate, poate chiar într-o măsură mai mare, pentru că multe din ele nu se pot salva cu puterile proprii. Astfel, în timpul unei inundații puternice care a avut loc recent în SUA, nu doar locuințele oamenilor și oamenii au avut de suferit, dar și animalele din împrejurimi.

În timp ce se deplasau cu barca spre o localitate afectată de cataclism, salvatorii au văzut un biet măgăruș care nu putea ajunge la mal și care în scurt timp ar fi murit în apă. Salvatorii nu l-au putut neglija și l-au adus la mal. Însă ce este mai minunat, deși animalul era atât de extenuat încât nu se mai putea ține în picioare, pe fața lui radia un zâmbet absolut omenesc! Uimitor!

Dacă ți-a plăcut bucuria acestui măgăruș, arată acest filmuleț prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Inside Edition

Add Comment