Acest labrador l-a făcut pe nou-născut să nu mai plângă! De acum mama își va lăsa copilul în grija câinelui!

Câinii și oamenii trăiesc de foarte mult timp împreună și în acest răstimp între ei s-a format o relație foarte specială. De fapt câinii, care înainte nu erau decât lupi ordinari, atât de mult s-au deprins cu oamenii încât au căpătat o atracție aproape genetică spre ei. La rândul său, oamenii la fel iubesc câinii mai mult decât alte animale. Acest lucru s-a văzut în urma unui studiu efectuat recent în mediul online, unde oamenii erau puși să aleagă animalul pe care îl adoră mai mult. În concurs au participat cele mai răspândite animale de companie din lume, adică câinii și pisicile, iar primii au obținut o victorie clară în față pisicilor.

Totodată, o observație foarte adevărată ne spune că aceste patrupede iubesc oamenii mult mai mult decât oamenii le iubesc pe ele, iar mai mult decât pe maturi, câinii iubesc puii de om. Privește acest video pentru a vedea câtă afecțiune pot avea câinii față de copii!

Acest nou-născut este atât de crud încât nici nu știe cum se plânge ca lumea, cu toate acestea câinele este gata să-l aline pe micuț. O scenă foarte drăguță care ne arată că uneori animalele au un comportament foarte uman față de oameni…

Dacă ți-a plăcut acest video adorabil, arată-l și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  peanutthelab

Add Comment