Acest copil a murit în uterul mamei sale. Însă ceea ce s-a întâmplat mai târziu este o adevărată minune!

Această istorie incredibilă s-a întâmplat cu Jocelyn Robinson și soțul ei Ignacio. Tânărul cuplu se pregătea de nașterea primului lor copil. Se apropia de sfârșit cea de-a noua lună de sarcină și ei așteptau cu nerăbdare marele eveniment din viața lor. Toate gândurile lor erau îndreptate spre nașterea fiului, căruia îi aleseseră deja un nume. Micuțul urma să primească numele Noah.

Acești doi îndrăgostiți simțeau că sunt cei mai fericiți oameni din lume. Însă doar într-o clipă totul a mers prost…

Brusc Jocelyn a început să se simtă rău și să aibă o hemoragie intensă. Soții au plecat neîntârziat la spital, unde viitoarei mămici i s-a făcut o ecografie. Rezultatul acestei investigații a fost șocant. Doctorița Kimberly Sampson le-a spus o noutate îngrozitoare: băiețelul nu avea ritm cardiac.

Un alt medic a repetat ecografia, însă rezultatul a rămas neschimbat. Inima micuțului Noah nu mai bătea, ceea ce însemna că el era mort. Copilul mult așteptat, pe care mama l-a ținut sub inimă timp de 9 luni îndelungate, a murit înainte de a apărea pe lume. Aflând noutatea șocantă, Jocelyn și Ignacio au început să plângă…

Pe lângă aceasta, ecografia a arătat că fătul nu era dispus în poziția corectă și din această cauză nu putea fi extras pe cale naturală. Și pentru a scoate trupul micuțului Noah, medicii au hotărât să-i facă lui Jocelyn cezariană. Însă în timpul operației s-a întâmplat ceva incredibil!

Când a fost scos din uterul mamei sale, băiețelul a început să respire. Medicii nu puteau crede în minunea, care avusese loc! Micuțul Noah a fost transferat îndată pe secția de terapie intensivă. Starea lui era destul de severă, însă cel mai important lucru este că el a supraviețuit!

Datorită acțiunilor echipei de reanimare, băiețelul a fost salvat. Auzind această noutate îmbucurătoare, părinții propriu-zis au înmărmurit de fericire. „Este o minune!” — doar atât a putut spune Jocelyn.

Din fericire, din când în când se mai întâmplă minuni. Putem doar să admirăm curajul și tăria micuțului Noah, care din răsputeri a luptat pentru viață! Dacă ai fost emoționat de această istorie incredibilă, povestește-le neapărat prietenilor tăi despre ea.

.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Youtube — Thanksgiving Miracle Baby

Add Comment