Acest cățel a rămas blocat în smoală și nimeni nu credea că va mai trăi. Dar oamenii nu s-au dat bătuți!

Câinii de stradă nu au o viață deloc ușoară. În fiecare zi ei se ciocnesc cu indiferența și agresivitatea oamenilor, cu bolile, cu lipsa de hrană și de acoperiș deasupra capului. Într-un cuvânt, câinii de stradă nu trăiesc, ci supraviețuiesc.

Însă situația în care a nimerit acest biet cățel iese cu mult în evidență. În urma unui accident, pe carosabil s-a vărsat multă smoală. Nu se știe cum, dar acest cățel a căzut în smoală (ori poată cineva chiar l-a aruncat în ea). Relativ curat de smoală a rămas doar capul, în rest, toată blana lui s-a îmbibat de această substanță vâscoasă.

Însă oamenii care l-au observat nu au rămas indiferenți față de suferința lui. Și asta cu atât mai mult cu cât aceasta urma să moară în scurt timp, pentru că smoala l-a imobilizat complet. Oamenii s-au mobilizat și au început să lupte cu smoala. A trebuit foarte mult ulei pentru a dizolva smoala și ne este greu să ne imaginăm prin ce chin a trecut bietul cățeluș. Abia după o zi și după patru băi cu apă și ulei, blana lui s-a curățit complet. Privește în ochii acestui cățel pentru a vedea cum arată recunoștința.

Dacă te-a impresionat această istorie, atunci fă-i share pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Animal Aid Unlimited, India

Add Comment