Articole Populare

Acest violonist în vârstă de 5 ani urcă pe scenă. Apoi urmează ceva care face sala să-l aplaude în picioare!

Tu iubești muzica clasică? Cât de des o asculți? Personal, o ascult suficient de des, mai ales atunci când trebuie să facă ordine în gânduri dar sunt foarte obosit. Această muzică este în stare să-ți descrețească fruntea și să-ți împrospăteze gândirea după o zi grea de muncă. Se zice că muzica clasică chiar e în stare să facă plantele de cameră să crească mai bine…

Indiferent cum stau lucrurile cu plantele, este clar că muzica clasică este clasică pentru că marii ei compozitori și cântăreți țin de domeniul trecutului. Însă privind acest video începi să crezi că acest tip de muzică în scurt timp se va renaște!

Acest băiețel este Akim Camara. El are doar 5 ani însă ceea ce face cu vioara este inimaginabil! La această vârstă fragedă el posedă acest instrument la perfecție! După ce a aflat despre talentul acei pici, marele André Rieu l-a invitat să cânte împreună cu orchestra lui la un concert de zile mari! Băiețelul s-a descurcat de minune și a cântat cu atâta dedicație încât la sfârșit toată sala l-a aplaudat în picioare! Asta da performanță! Unde încape atât de mult talent în acest copil?..

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: André Rieu