Articole Populare

Acest cântăreț este orb, dar vocea lui a cucerit milioane de inimi din întreaga lume! Top 5 cântece ale lui Andrea Bocelli!

Andrea Bocelli este un cântăreț italian, vocea minunată a căruia a cucerit milioane de inimi. El a reușit să facă ceea ce multora nu le-a reușit, anume să combine cu succes opera și muzica pop. Încă din copilărie Andrea a avut probleme cu vederea. El a suferit 27 de operații la ochi însă acestea nu au dat un rezultat pozitiv: la vârsta de 12 ani Andrea a văzut lumina soarelui pentru ultima dată.

Însă acest fapt nu l-a împiedicat să-și dezvolte talentul. Deși el s-a împăcat cu ideea că nu va mai vedea niciodată, Andrea nu-și imagina viața fără muzica de operă și într-un final, după multă muncă asiduă, visul lui de a ajunge cântăreț a devenit realitate. Înregistrările sale audio au ajuns la însuși Luciano Pavarotti! Din acest moment a și început cariera muzicală de excepție a lui Andrea.

În continuare îți propunem spre audiere cele mai frumoase cinci piese ale lui Andrea Bocelli.

«The Lord’s Prayer»

«Sogno»

Andrea Bocelli este iubit nu doar pentru interpretările solo, ci și pentru duetele sale cu alți cântăreți renumiți.

Andrea Bocelli într-un duet extraordinar cu Celine Dion.

Andrea Bocelli și Laura Pausuni

Și desigur, capodopera muzicală și cea mai frumoasă piesă din repertoriul său, «Time to Say Goodbye», în duet cu Sara Brightman.

Dacă ți-a plăcut această listă de cântece nemuritoare ale excepționalului Andrea, atunci fă share acestui articol pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Francisco FloydR. C. AmorimAndreaBocelliVEVO