Acest cântăreț de stradă a invitat o femeie din mulțime la microfon. Însă el nu avea de unde ști că femeia…

În orașele mari poți vedea în stradă totul felul de oameni care încearcă să-ți atragă atenția. Aceștia pot fi clovni sau iluzioniști, însă de cele mai multe ori este vorba de cântăreți și muzicieni. Această categorie de oameni care fac show în stradă nicidecum nu trebuie desconsiderată, pentru că în ciuda faptului că se află în stradă ei posedă un mare talent, iar unele celebrități muzicale din prezent și-au început ”cariera” anume cu prestațiile stradale.

Acest video a fost făcut de un turist în una din piețele Bruxellului. Un cântăreț de stradă cânta celebra piesă al lui Bob Marley “Three Little Birds” iar turistul înregistra interpretarea acestuia. O femeie din mulțime cânta și ea cu atâta pasiune aceeași piesă, încât cântărețul a invitat-o la microfon. Iar când aceasta a început să cânte în fața mulțimii, s-a descoperit faptul că ea face asta fantastic!

Ce voce și câtă pasiune în această interpretare! Se pare că femeia este un mare fan al creației lui Bob Marley! Și ea este nu doar un fan înflăcărat, ci și o veritabilă cântăreață, pentru că a cânta piesele lui Bob Marley este destul de complicat!

Dacă ți-a plăcut acest video, neapărat distribuie-l pe Facebook prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Reggae4everTV

Add Comment