Acest câine șmecher face asta de fiecare dată când cineva străin îl ia în mâini. Să vezi și să nu crezi!

Frica este unul din sentimentele de bază al tuturor animalelor, inclusiv și al omului. Deși cei mai mulți condamnă frica și afirmă despre ea că este un sentiment nociv, în realitate frica este foarte utilă. Astfel, dacă ființele vii ar fi mai puțin fricoase sau nu ar avea acest sentiment deloc, atunci rata de mortalitate ar crește brusc, pentru că nimeni nu ar avea frică de moarte și respectiv nimănui nu-i va fi frică să facă ceva ce i-ar pune viața în pericol.

Cu toate acestea există și un fel de frică de care ar trebuie să ne rușinăm și să o condamnăm fără rezerve. Aceasta este frica care pune stăpânire pe tine în asemena măsură, încât de-a dreptul înlemnești în loc să acționezi ori să ripostezi. Anume o astfel de frică vei putea vedea la câinele din acest video amuzant!

De fiecare dată când cineva străin îl ia în brațe, câinele se sperie atât mult încât nu se mai poate mișca de frică și pare mort! Însă atunci când este întors stăpânului său el ”învie” și chiar latră la acel străin, în încercarea de a-și recăpăta reputația de câine curajos și neînfricat!

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, neapărat distribuie-l prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Înger Bun

Add Comment