Articole Populare

Acest câine privește un film Horror… Fii atent ce va face la scena de groază!

Faceți vă rog cunoștință: acesta este Jack Russell, un terrier care iubește filmele la fel de mult ca Steven Spielberg. El iubește să privească toate genurile de film: filme de familie, de comedie, de dragoste, drame, filme de acțiune și chiar filme horror!

Însă există o problemă. Deși adoră filmele horror, Jack Russell nu se comportă prea curajos în timp ce le vizionează. De fiecare dată când în film se derulează o scenă de groază, Jack Russell nu își poate stăpâni teama și mai întâi îngheață de frică, după care se ascunde după pernă și stă acolo până scena nu i-a sfârșit!

Acest video este foarte adorabil. Noi avem certitudinea că în viața de zi cu zi Jack Russell este un câine foarte brav, gata să-și apere locuința de cei mai răi hoți. Însă indiferent cât de curajos nu ai fi, oricum ai un loc slab, asemenea vechiului Ahile. Ori poate producătorii de filme au ajuns până la o astfel de performanță încât sunt în stare să sperie chiar și cele mai neînfricate animale? În orice caz, eu mă comport și mai puțin curajos atunci când privesc un film de groază…

Iar în acest video vei putea vedea un bulldog mult mai brav decât terrierul precedent! Este este atât de neîfricat, încât este gata să apere și fetița din film!

Dacă ți-a plăcut reacția acestor câini, arată aceste filmulețe și prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: iammaylo