Articole Populare

Acest câine privește un film de groază. Fii atent ce va face în timpul celor mai înfricoșătoare scene!

Oamenii sunt foarte atașați de câini, dar viceversa este și mai mult valabilă. Îndeosebi de atașați sunt câinii față de copiii oamenilor, pentru că instinctul de părinte al câinilor se extinde asupra tuturor ființelor mici și plăpânde.

Soții care au înregistrat acest filme au preferințe de filme mai ciudate. Ei iubesc filmele de groază. Eu de exemplu nu privesc filme de groază, pentru că ele îmi crează sentimentul de groază (logic, nu?) 🙂 Dar se pare că există o categorie de oameni care primesc satisfacție de la astfel de filme. Și asta nu pentru că scenele sângeroase și îngrozitoare le-ar plăcea cumva. Din contra! Acești oameni se sperie foarte mult când are loc o acțiune neașteptată și îngrozitoare și empatizează cu eroii pozitivi ai filmului. Secretul constă în adrenalina care se elimină în aceste momente înfricoșătoare, pe care spectatorii acestor filme o savurează din plin.

Acest câine la fel empatizează cu biata fetiță din film. Atunci când în ecran apare un monstru, câinele latră la el de parcă acțiunea s-ar petrece în realitate! Ce câine drăguț și responsabil! Când vor avea copii mici, acești soți își vor putea lăsa copiii în grija câinelui, fără a avea frică că se poate întâmpla ceva rău!

Iată încă un câine ”neînfricat”! 😉

Dacă ți-au plăcut acești câini curajoși, distribuie acest video prietenilor tăi! 😍

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Khaleesi12