Articole Populare

Acest câine gustă pentru PRIMA DATĂ o pizza! Vei râde cu lacrimi când vei vedea reacția lui!

Pe câinele-protagonist al acestui video îl cheamă Finn. Finn a fost nu demult într-o situație deplorabilă. Stăpânul lui precedent îl folosea în bătăi de câini. Cu siguranță, cu toții cunoaștem în ce constă această crimă pe care unii oameni o numesc greșit ”sport”.  Câinii sunt rău hrăniți, bătuți de mici și umiliți, ca să devină răi. Apoi acești câini sunt aduși pe o arenă improvizată și sunt asmuțiți unul contra altuia. Are loc o luptă sângeroasă care deseori se termină cu moartea unuia dintre câini.

Din fericire, Finn cu ajutorul unor oameni cu inimă mare a fost salvat din acest calvar și readus la o viață normală lipsită de pericole majore. Astăzi el are ocazia să facă ceea ce nu a mai făcut niciodată în viață: să mănânce… pizza!

Nu poți să nu râzi privind acest câine fericit. Reacția lui este atât de amuzantă și drăguță, încât sincer te bucuri pentru el. Atunci când redacția noastră a văzut acest clip, unul dintre colegi și-a adus aminte că băiatul lui de 5 ani a avut o reacție similară când a mers pentru prima dată la o pizzerie și a mâncat acolo o pizza clasică italiană…

Dacă și tu ai apreciat reacția lui Finn când a gustat pizza, nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: pitzncatz