Articole Populare

Acest câine a decis să fugă de acasă. Dar fii atent ce se va petrece în secunda 48!

În scurta lui viață, Buxter a avut de suferit multe din partea stăpânilor săi răi.  El a fost nevoit să doarmă afară, chiar și atunci când afară ploua sau ningea. În acele clipe el visa la o nouă casă, la noi stăpâni, la dragoste, grijă și înțelegere… Iată de ce avea nevoie Buxter.

Și iată într-o zi Buxter a decis că totul depinde de el și s-a eliberat de lanțul robiei sale. El a început să meargă prin oraș căutându-și visul… Acest moment a devenit un punct de cotitură pentru el. Dramatismul situației este accentuat de geniala piesă «I Will Survive».

În lume sunt foarte mulți câini care se află în exact aceeași situație ca și câinele din acest video. Însă cu părere de rău pentru ei, situația lor niciodată nu devine mai bună. Dar Buxter a avut noroc și și-a putu găsi stăpânii la care visa.

Cu cât mai mulți oameni vor vedea acest video, cu atât mai puține animale vor avea de suferit. Acest video ne învață să nu fim nepăsători față de animale, pentru că în atitudinea noastră față de ele se vede și atitudinea noastră față de oameni. De aceea, nu ezita să distribui acest video pe Facebook.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Blue Cross