Articole Populare

Acest câine căzut în fântână a început să plângă atunci când oamenii au venit să-l salveze…

Atunci când un câine sau o pisică cade în fântână, acest lucru poate însemna moarte sigură. Însă câinele din acest filmuleț se pare că a avut mare noroc.

Nu se știe cum, dar Ruby (acesta este numele acestui câine) a căzut în această fântână adâncă. Stratul de gunoi de la fund a făcut căderea mai puțin violentă. Deși a rămas în viață și nu avea vreo fractură vizibilă, Ruby nu avea nici cea mai mică posibilitate să iasă din groapă. Neavând altă opțiune, el pur și simplu a început să latre.

Din fericire, lătratul lui trist a fost auzit de un om care trecea întâmplător prin apropiere. Acesta a chemat salvatorii. Aceștia s-au adeverit profesioniști, pentru că operațiunea salvare a durat doar câteva minute!

Unul din salvatori s-a coborât în groapă, l-a luat în brațe pe Ruby și a dat semnal să fie ridicat. Într-un final Ruby a ajuns la suprafață. Bucuria lui nu avea margini. Atunci când privești în ochii luni ai impresia că el plânge de bucurie. Ne este frică și să ne imaginăm ce soartă avea să aibă Ruby dacă omul care a chemat salvatorii ar fi mers mai departe indiferent.

Dacă și tu ai fost impresionat de istoria salvării lui Ruby, atunci distribuie acest filmuleț.

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Animal Aid Unlimited, India