Acest bebeluș a avut o discuție profund filosofică cu bulldogul său. Socrate i-ar fi invidiat mult!

Până în prezent omenirea a reușit să editeze foarte multe dicționare, începând cu dicționarul explicativ al limbii române și terminând cu dicționarul înjurăturilor cordiale ale tribului Mbumba din Papua Noua Guinee. Cu toate acestea încă nu a fost editat cel mai important și dorit de toți părinții dicționar. Desigur, este vorba de dicționarul gângurelii copiilor!

Pentru un astfel de dicționar părinții ar fi gata să dea și o avere, doar pentru a înțelege ce spun copii lor mici!

Nu se știe cu exactitate despre ce anume vorbesc acești doi, însă este clar că dialogul lor (ori mai degrabă monologul copilului) ține de o temă foarte importantă, cu impact global asupra lumii și galaxiei noastre. Cel puțin aceasta este impresia care ți se formează atunci când vezi cu câte seriozitate și dăruire de sine explică acestui bulldog băiețelul din video. Profunzimea raționamentelor și argumentele copilului l-au impresionat atât de mult pe bulldog, încât acesta a rămas foarte îngândurat. De acum înainte el va privi lumea cu totul diferit și va avea la ce se gândi până la sfârșitul vieții!

Dacă ți-a plăcut acest video amuzant, neapărat arată-l și prietenilor tăi de pe Facebook! Pe ei i-au convins argumentele băiețelului sau nu?

 

Autor text: Perfect Media

Sursa:  AFV

Add Comment