Articole Populare

Acest bărbat a tăiat burta unui rechin decedat și a găsit în el…

Rechinii nu sunt tocmai cele mai simpatice animale. Reputația acestor ființe maritime este destul de proastă, mai ales după ce rechinii au figurat într-o serie de filme de groază în care ei atacau fără milă oameni. La începutul anilor 2000 exista chiar o isterie pe seama rechinilor ucigași, poate îți aduci aminte și tu de acele timpuri. Însă este curios de menționat faptul că oamenii de știință afirmă că isteria dată a fost una artificială, pentru că rechinii nu au atacat la începutul anilor 2000 oamenii mai des decât au făcut asta până atunci ori după aceea. În plus, ei afirmă că rechinii atacă cel mai des oamenii nu pentru că iubesc să atace oameni, ci pentru că îi confundă cu focile de mare…

Istoria din acest video s-a întâmplat pe o plajă din Republica Sud-Africană. O familie se plimba pe litoral, când brusc au văzut pe plajă un rechin decedat adus de valuri.

Familia s-a apropiat de ființa decedată însă a observat că în burta rechinului ceva se mișcă. Curiozitatea a învins și bărbatul a decis să spintece burta rechinului. Ceea ce a găsit în interiorul acelui rechin-femelă este de-a dreptul uimitor!

Dacă ți-a plăcut acest video, nu ezita să-l distribui prietenilor tăi!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Ubicat Doctor Humor