Acest bărbat este un simplu fermier. Sau poate nu? Află de ce el cântă serenade vacilor!

Muzica ne influențează starea spiritului, iar spiritul ne influențează la rândul său starea fizică. Oamenii de știință au efectuat multe experimente pe plante, animale și oameni, pentru a vedea care este impactul muzicii. Rezultatele au fost de fiecare dată uimitoare!

Astfel, s-a determinat să plantele cresc mai bine atunci când ”ascultă” muzică clasică. Apoi s-a studiat care stil de muzică le face pe vaci să dea mai multă lapte. Pare straniu, dar vacile dădeau mai mult lapte atunci când el erau puse să asculte muzică grea! De asemenea, cercetătorii au aflat că copiii cu capacități intelectuale mari preferă să asculte mai degrabă muzică rock decât muzică clasică sau pop. De aceea, dacă aveți un fiu sau nepot ahtiat de rock, aceasta înseamnă mai degrabă că băiatul e inteligent.

În acest video vei putea vedea ceva cu totul ciudat. Bărbatul din video este un simplu fermier, care iubește să cânte vacilor sale la trombon. De fiecare dată când el face asta, vacile se adună în jurului ca la concert și îl ascultă cu atenție! Nu cred că ai văzut ceva mai amuzant!

Dacă ți-a plăcut comportamentul acestor vaci care adoră muzica de trombon, neapărat distribuie acest video prietenilor tăi pe Facebook!

 

Autor text: Perfect Media

Sursa: Farmer Derek Klingenberg

Add Comment